Terve taas!

Southpark kyllä rokkasi todella kovaa! Tosin tällä kertaa ei vielä sitä deittikumppania löytynyt. Meni festari kavereiden kanssa bailatessa. Pitkän tauon jälkeen täyty sana, että oli kyllä todella huikeat festarit. Rokki soi ja tunnelma oli katossa. Liikkeellä oli suuri määrä rock-musiikin ystäviä ja melkoisen kauniita rock prinsessoja oli myös paikalla.

Säätkin olivat jopa festareiden puollella ja aurinkoa ja lämpöä riitti. Ainoa pieni miinus ehkä lippujen hinnasta, mutta olihan siellä maailmanluokan tähtiä esiintymässä. Ja kun osti liput ennakkoon molemmille päiville, niin sai siinä muutaman euron säästettyä.

Se eteläpuiston alue siinä aivan Ratinan kupeessa Tampereella on kyllä hieno paikka festareille. Kyseessä on kaupunkifestari, joten autolla sinne ei pääse. Auton voi tosin jättää mihin vaan, koska bussilla pääsee helposti keskustaan ja siitä ei ole matka eikä mikään kävellä festarialueelle. Täytyy vielä järjestelyistä mainita sen verran, että tarjoilu toimi loistavasti. Pahoja jonoja ei päässyt kertymään ja kurkun kostuketta sai helposti haettua aina, kun siltä tuntui. Myöskin järjestysmiehet olivat todella ystävällisiä ja avuliaita. Nyt oli ymmärretty se, että heidän hommansa on palvella asiakkaita eikä vaan seistä kirkkaan keltainen liivi päällä ja olla tekemättä mitään.

Sitten itse asiaan. Yritin löytää netin kautta seuralaista festareille. Muutamaa daamia kävinkin tapaamassa, mutta ne eivät sitten paria treffiä pidemmälle edenneet. Mukavia tyttöjä kylläkin, mutta hieman erilaiset mielenkiinnon kohteet ja hieman siinä välimatkakin haittasi. Jostakin syystä nyt tuli deittailtua daameja, jotka asuivat hieman kauempana ja en itse enää parin epäonnistuneen etäsuhteen vuoksi halua uudestaan yrittää kaukosuhdetta. Eli sellainen 50 kilometrin matka on maksimi, johon suostun.

Mutta haku on siis yhä päällä. Olen kuitenkin avoimin mielen, koska vielä on kesää jäljellä. Nyt olen hieman vähemmän etsinyt seuraa netistä, kun on paljon ollut menoa. Juhannuksena on tiedossa mökkireissu, johon tulee tuttuja ja puolituttuja, jos vaikka onnistaisi. Mikäli ei, niin sitten nettideittailu jatkuu taas, kunhan työviikko pidennetyn viikonlopun jälkeen tiistaina pyörähtää käyntiin.

Nyt täytyy kuitenkin kiireen vilkkaa lähteä ostoksille, jotta saa pitkän viikonlopun ruoat ja juomat haettua, niin ei tarvitse niistä sitten murehtia. Voi pyhittää koko juhannuksen lomailuun, kun kaikkea on riittävästi. Mieluummin ostaa kaikkea hieman liikaa, jotta ei ainakaan grillimakkarat tai saunaoluet pääse loppumaan kesken!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *