Eka postaus

Terve kaikille!

Nyt on pitkästä talvesta selvitty ja alkaa ilmat vihdoin lämpenemään. Onneksi. Itse odotan sitä, että pääsee ajelemaan autolla ikkunat auki. Se on hieno tunne, kun lämmin viima käy sisään avoimista ikkunoista. Myöskin sateen jälkeen, kun ajaa ikkunat avoinna voi suorastaan haistaa tien tuoksun. Myös sateen jälkeinen tuoreen nurmikon ja metsän tuoksu on aivan vertaansa vaille.

Ihmiset ovat myös iloisempia ja avoimempia kesän jälkeen. Niin minäkin. Myös hameväki alkaa laittautumaan kauniimmaksi. Kivahan niitä on katsella kesähameissaan. Talvitakit ja talvivaatteet muutenkin saavat vartalon muistuttamaan ulkoisesti muumia, joka ei kyllä herätä minkäänlaisia tuntemuksia.

Tavoitteena minulla on löytää tyttöystävä tänä kesänä. Joku sellainen, jonka kanssa on mukava sitten talvella käpertyä peiton alle. Tiedän myös, että ensi talvena minulla tulee oleen hieman pidempi loma, joten matkakumppani johonkin lämpimään ulkomaille on siis samalla hakusessa.

Olen aiemmin vaihtelevalla menestyksellä löytänyt Tinderin kautta treffikumppaneita, mutta niistä ei ole en kummempaa sitten syntynyt. Osa ollut ihan mukavia, mutta sitten juttu on jostain syystä lakannut, kuin seinään. Muutama taas oli hieman moniongelmainen tapaus ja henkisesti tasapainottomat ovat kyllä minun mustalla listalla. Sitä ei nimittäin tiedä, että mitä sellaisesta saattaa pahimmillaan seurata. Muistan erään keissin, jossa ekoilla treffeillä tämä ”Liisa” kertoi, että on aiemmin ollut suljetulla osastolla psykiatrisessa hoidossa. Hän myös söi mielialalääkkeitä, jotta käytös pysyi normaalina. Vaikka hän vaikutti ihan mukavalta, niin ei sitä uskalla oikeen mihinkään suhteeseen sekavan henkilön kanssa lähteä, koska ikinä ei voi tietää, että mitä seuraavaksi tapahtuu.

Poistinkin näiden kokemusten vuoksi lopulta Tinderin, vaikka on sieltä kuulemma joku onnistunut kumppaninkin löytämään. Itse en vain enää usko siihen. Mukavampi se on tietää toisesta muutakin, kuin pelkkä lyhyt kuvaus ja vain nähdä muutama kuva. Sen vuoksi päätinkin liittyä netin deittisivuille, joissa saa täyttää kunnolla tietoja itsestään omaan profiiliin ja samalla myös näkee paljon enemmän siitä potentiaalisesta kumppanista, kun vain pienen pintaraapaisun.

Netin deittisivuilla on myös paljon enemmän ihmisiä etsimässä kumppania tositarkoituksella ja mukaan mahtuu ihmisiä suuremmalta alueelta. Tämä oman kylän ja lähipitäjien tarjonta ei nimittäin päätä huimaa, joten onkin varsin positiivista, että kumppania voi hakea suuremmalta alueelta. Äkkiähän sitä tarpeen vaatiessa sitten autolla hurauttaa hieman pidemmällekin.

Tein profiilin vasta muutama päivä takaperin, mutta jo nyt olen alkanut muutaman naisen kanssa juttelemaan. Tuntuu kyllä paljon paremmalta, kuin vain pyyhkiä ruutua vasemmalle tai oikealle. Odotukset ovat kyllä kovat. Toivon todella, että viimein se sopiva kumppani löytyy rinnalle, jonka kanssa voisi jakaa arjen ilot ja surut. Päivittelen tänne aina satunnaisesti, että miten on mennyt. Olen menossa kesäkuussa Tampereelle South Park-festivaaleille, joten toivottavasti sopivan rock-henkinen seuralainen löytyy mukaan lähtijäksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *